Svenska långloppslaget på längdskidor Sysarb Oneway med Kristina Roberto, Patrik Karlsson, Linus Larsson, Tobias Karlsson och Per Eklöf (samtliga Karlslunds IF Örebro), Maria Gräfnings och Kalle Gräfnings (Falun-Borlänge), Dan Moberg (Skövde) och Henrik Alm (Idre) har slutit samarbetsavtal med Caout AB som är svensk generalagent för det schweiziska premiumvarumärket WINFORCE, tillverkare av högkvalitativa sportdrycker och energitillskott.

Teamledningen tillkännager idag att Caout AB och WINFORCE kommer att tillhandahålla samtliga energiprodukter till Sysarb Oneway.

-Åkarna har varit delaktiga, provat ut och valt vilka energiprodukter vi ska köra med framöver. Vi är trygga i beslutet att produkter från WINFORCE ska tillgodose åkarnas energibehov före och under loppen, säger Sysarb Oneways lagledare Johan Kask.

Mer information hittar du på sysarboneway.se