bild 4480x320

Samuel Brännlund

Samuel Brännlund är en 35-årig Lyckselebo som efter en uppväxt med fotboll gått över till cykelsport. Med 3 barn och heltidsjobb tränar han nu så hårt han kan och satsar hårdare än någonsin på MTB.
De senaste åren har han cyklat i H-30 klassen, där Samuel 2013 vann Svenska Xc-cupen totalt. Samuel var även nere i Sydafrika och körde Masters VM, men en hård krasch som resulterade i ett brutet nyckelben och en axel ur led gjorde att han inte längre kämpade om medaljer, utan att komma tillbaka på cykeln så fort som möjligt.

 

I år satsar Samuel på att köra i elitklassen, främst satsar han på Långloppscupen. Samuels mål är att bevisa att det går att göra det även i hans ålder och med hans förutsättningar!

 

“Har hunnit köra med Winforce produkter nu ett tag, älskar verkligen ultra energy gelen. Tokigt god och ger bra med energi under längre tid. Man längtar efter att få ta nästa hela tiden och att den ger ett jämnt energiflöde är riktigt bra. Carbon basic har jag kört med nu och min mage som ibland protesterat tidigare gillar verkligen den, inga som helst problem under loppen nu. Boostern var intressant att ta i helgen, känns att det är drag i den. Men även den var snäll mot magen, för mådde bra även efter målgången.”

 

Läs mer på Samuels blogg!